САВИЋ ОШТРИ НАПАД

ЖЕЛЕЗНИЧАР У НОВОМ САДУ НА ПОПРАВНОМ

Железничар, на старту првенства, и поред иницијативе током целог сусрета са Златибором, остао је без бодова пред великим бројем симпатизера. Игор Савић (на слици), шеф стручног штаба, марљиво је радио са фудбалерима, а акценат је био на уигравању и побољшању реализације.
– Иза нас је седам дана доброг рада и задовољан сам како су момци одрадили припрему за меч у Новом Саду На премијери смо имали проблем у завршници акција и због тога смо пропустили много прилика, а то је, између осталог, допринело киксу. Марко Јовановић је поцрвенео, али остали су спремни и у конкуренцији за састав – каже Савић.
Фудбалери „дизелке“ гостују новајлији РФК Новом Саду:
– Меч је битан за оба ривала, канаринци имају искусну и неугодну екипу, али верујем у момке и можемо до доброг резултата. Желимо победу, а да бисмо успели морамо да пружимо максимум.
Оптимиста пред тешко гостовање је и нападач Марко Бачанин, а стигао је из суперлигаша Напретка.
После ненаданог пораза на нашем стадиону окренули смо се Новосађанима. Неће бити лако, испред нас је организована екипа са много добрих појединаца и један детаљ могао би да одлучи. Анализирали смо игру домаћина и очекујем да ће и публика уживати – каже Бачанин.
Добро се снашао у тиму и од њега се очекују голови.
– Задовољан сам у Панчеву, добро тренирамо и атмосфера је на високом нивоу, што је услов за успешне резултате. У мечу са Златибором имао сам неколико прилика, али није било ни среће у одсудним тренуцима. Идемо даље и очекујем да ће од овог гостовања све бити боље – јасан је Бачанин.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!