ШАВИЈА РЕШЕТА МРЕЖЕ

ТЕКСТИЛАЦ НАСТАВИО НИЗ И У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

Текстилац је наставио са победама, у Бачкој Паланци био је бољи од ОФК Бачке – 2:0. Голове, у другом полувремену, постигао је најбољи стрелац Стеван Шавија.

Код првог, добро га је упослио Лазар Николић, а касније је Иван Давидовић лепо дао лопту у празан простор.

– Победа је могла да буде и убедљивија, имали смо, у првом делу, четири прилике, а три пута нисам успео да савладам голмана Паланчана. Нису нас, међутим, промашаји депримирали, у наставак смо ушли чврсто решени да постигнемо голове. Радује чињеница да, у последње четири утакмице, одбрана није поклекла док смо постигли девет голова – каже Шавија.

Сјајни нападач заузима друго место на листи стрелаца, са 11 голова, испред је само Ненад Кудрић, из ОФК Бечеја са голом више. Четвртом узастопном победом, Оџачани су се изједначили са Сомборцима, док првопласирано Јединство има бод више уочи последњег кола и меча са Панчевцима.

– Вратили смо се у трку за прво место, иако смо једног тренутка били далеко од врха. На опроштају од сезоне желимо да одиграмо што боље и славимо, а у зависности од остале две утакмице видеће се ко ће да зимује на трону – јасан је Стефан Шавија.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!