СЕДАМ ГОЛОВА У СУДАРУ ТРЕЋЕЛИГАША

Стадион Јединства у Старој Пазови је био домаћин припремној, тренинг утакмици две трећелигашке војвођанске екипе.

Јединство је за противника имало екипу румског 1.Маја. Утакмица је одиграна пред око 250 гледалаца, од којих је бар половина била из Руме. Сама утакмица неочекивано пуна темпа за овај период припрема два тима. Када се узме у обзир да је Јединству ово тек друга утакмица од старта припрема, а Румљанима прва, гледеоци су морали бити задовољни виђеним. А како и не би јер су видели седам голова и још бар толико прилика са обе стране терена. Посебно се домаћин испромашивао у другом делу утакмице када су имали чак три зицера.

1.Мај је стигао до два гола предности већ после пола сата игре. Стрелци су били Бобар и Грбовић. Јединство тек тада отвара своје карте и брзо и само стиже до два гола. Пађен је био двоструки стрелац у 23. и 36.минуту. У другом делу меча још три гола. Поново гости постижу два гола и то преко Маринковића у 65. и 72.минуту меча. Последњи гол на мечу постижу домаћини у 78.минуту преко Валента.

Јединство – 1.Мај 3:4 (2: 2)

Стара Пазова. Стадион Јединства, гледалаца око 300. Судија: Никола Ђурић из Инђије. Стрелци: Пађен 23′, 36′, Валент 78′ – Јединство, Маринковић 65′, 72′, Бобар 16′, Грбовић 28′ – 1.Мај.

Јединство: Крстовић, Михајловић, Матовић, Вукашиновић, Иветић, Филиповић, Живановић, Миленковић, Пађен, Вујасин, Дашић.

Играли су још: Милиновић, Грандов, Шимун, Цветиновић, Англеловски, Валент, Хајдуковић, Обрадовић, Тривуновић

Тренер: Милан Вујасин

1.Мај: Стаилковић, Џибрић, Мирчетић, Вучетић, Јаћимовић, Николић, Цветковић, Грбовић, Угрица, Савић, Бобар.

Играли су још: Фирауновић, Јовановић, Тесла, Радовић, Мандић, Пешановић, Маринковић, Благојевић, Зекић, Шукунда, Шумар, Остојић.

Тренер: Славен Ковачевић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 17. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!