СЕДМА ПОБЕДА МЛАДОСТИ (ОМОЉИЦА)

СРПСКА ЛИГА СВЕ БЛИЖЕ

На тешком гостовању у Банатском Карловцу, Младост из Омољице, лидер Војвођанске лиге Исток, још једном је потврдила добру и ефикасну игру и славила (5:1). Тим Петра Дивића први је на табели и има два бода више од Војводине 1928 и Јединства (Влајковац). Владимир Лукић (28), почео је да тренира у шестој години и остао је у Младости. У Банатском Карловцу два пута био је стрелац и допринео високој победи.

– Иако смо били без неколицине играча, показали смо квалитет и заслужено освојили три бода. Нема еуфорије, идемо постепено према циљу – рекао је Лукић. -Младост слави 100 година и жеља је да се пласирамо у Српску лигу. Ушли смо у сјајну серију од седам победа, стижу честитке са свих страна, али морамо да останемо мирни и да испуњавамо задатке тренера Дивића.

До сада није много играо, али односом и борбеношћу на тренинзима оставља сјајан утисак.

– После повреде и операције колена требало ми је времена да се вратим. То је оставило трага, али годе похвале саиграча на тренинзима, очекујем још боље игре. У недељу на терен крај Поњавице стиже Јединство (Влајковац). Бићемо јачи за неколицину играча и верујем да можемо до још једне победе и да се одмакнемо на пет бодова од Влајковчана. Гости имају добар тим, али пред нашим навијачима питаћемо се за све – истакао је Лукић.

Б.Стојковски

Извор: https://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!