СЕДМА ПОБЕДА У НИЗУ ЗА САС- ЗАУСТАВЉЕН ЛЕСKОВАЧKИ ВОЗ

Футсалери САС-а настављају свој невероватан низ од 7 победа у првенству, овог пута у Kристалној дворани заустављен је „лесковачки воз“ резултатом 4:3 након веома узбудљиве и неизвесне утакмице.

Раденковић у 2. минуту из слободног ударца са око 15 метара десно искоса постиже еврогол и погађа рашље голмана гостију Величковића за 1:0.

У 8. минуту Матић одузима лопту на средини, повлачи лопту по левој страни и искоса погађа за 2:0.

Раденковић у 11. минуту десно искоса шутира на гол, лопта на другој стативи стиже до Новковића који рутински погађа за 3:0.

Гости након 6 минута игре у 2. полувремену преко Стојиљковића смањују на 3:1. У последњих 3 минута меча гости из Лесковца играју са голамном Величковићем у пољу и управо он након асистенције Стојиљковића смањује на 3:2. Два минута касније играч гостију Цветановић са 15 метара десно искоса, након снажног и прецизног шута, изједначује резултат на 3:3.

У истом минуту Раденковић одлично проналази Недељка Шаренца који на одушевљење присутне публике постиже погодак за испоставиће се коначних 4:3 и невероватан низ од 7 победа за САС.

У следећем колу, 21. октобра, САС код куће дочекује екипу Јастребца из Блаца.

KМФ САС:Родић, Раденковић, Арантиновић, Шкорић, Новаковић. Заменици: Поповић, Бачвански, Прец, Панћин, Матић и Делић.

KФМ ЛЕСKОВАЦ: Величковић, Стефановић, Станојевић, Бојат, Мицић. Заменици играча: Вукадиновић, Цветановић Ј,Стаменковић, Цветновић Љ, Јовић и Стојиљковић.

 

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 15. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!