ШЕФ СТРУКЕ СЛАВКО ПЕТРОВИЋ О ПРИПРЕМАМА

Први део припрема смо одрадили у Суботици, а пре шест дана се преселили на Златибор где пуним интензитетом радимо и спремамо се за старт шампионата који почиње 8. јула када нас чека гостовање у Лучанима. Према речима шефа струке Славка Петровића све иде по плану.
– Све иде по плану, момци добро раде, а оно што је најважније немамо повређених – каже Славко Петровић.
– Код мене су припреме другачије јер радим по немачком систему као и свуда до сада где сам био тренер. Желим да копирам оне који су најбржи у физичком погледу, а то су Немци. У почетку су биле мало слабије припреме, али временом се интензитет појачао и даље радимо по два пута на дан. За многе играче овај темпо је мало новина, посебно за млађе који су прикључени из јуниорског погона, али сви издржавају и све иде по устаљеном шаблону који смо осмислили.
Спартак је напустило чак 11 играча овог лета. Промене играчког кадра су помало утицале на рад, али је све то сада дошло на своје место. Руководство клуба је плански довело нове снаге и појачања.
– Нисмо били комплетни од старта јер су нам се неки играч касније прикључили, као и они који су били са репрезентацијом, а ту мислим на Луку Бијеловића и Алексу Ђурасовића. Дошли су нови играчи Марко Обрадовић, Лазар Стајковић, Јанко Тумбасевић, Владимир Виторовић, а пре два дана је дошао Огњен Митровић.
Екипа ће на Златибору боравити до 26. јуна када се враћамо у Суботицу где следи финиш припрема и генералка.
– Остало нам је још осам дана рада на Златибору у оквиру којих имамо и две контролне утакмице. Радимо доста тактички на угравању екипе. Када се будемо вратили у Суботицу ући ћемо у задње две недеље и лаганији тренажни процес. Генералка је заказана за 2. јул када ћемо у Суботици одиграти са Радничким из Сремске Митровице.

Извор: https://www.instagram.com/fcspartaksubotica/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!