СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ ИЗ ФРАНКФУРТА: ЖЕЛИМ СРБИЈУ НА ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ! (ВИДЕО)

Србија је добила ривале на путу до такмичења на које чека пуних 24 године, Србија силно жели на Првенство Европе које се одржава у Немачкој 2024. године, а на том путу ривали су јој Мађарска, Црна Гора, Бугарска и Литванија. Селектор Драган Стојковић у ексклузивном разговору за сајт Фудбалског савеза Србије не крије да су прве импресије веома позитивне…

„Да, задовољан сам групом, али никог не треба потцењивати, нити смо ми то радили, нити ћемо некад то чинити. Једноставно, наш циљ, без обзира на имена ривала, се зна, а то је да после 24 године будемо учесници Европског првенства. И ућинићемо све да будемо учесници једног тако великог такмичења“ изјавио је селектор Драган Стојковић.

Из првог шешира извучена је Мађарска и све је некако подсетило на 1997. годину и бараж за Првенство света у Француској?

„После много година поново смо са Мађарима у групи или они са нама, сећам се тог баража и величанствене победе у Будимпешти а онда и убедљивог тријумфа у Београду. Мађарска данас је показала импресивне резултате, поготово у Лиги нација, победили су Немачку, Енглеску, против Италије играли одлично…Поседују добар квалитет и екипа су која мора озбиљно да се схвати, наравно“ рекао је селектор Орлова.

Комплетан интервју:

 

 

Извор: https://fss.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!