ШЕМИЋ: СПРЕМНИ СМО ЗА ПРЕМИЈЕРУ

ЗРЕЊАНИНЦИ У ПЕТ ПРОВЕРА СА ДВА ТИМА, ДАНАС ГЕНЕРАЛКА У ЕЛЕМИРУ

Раднички је променио екипу и међу стартерима биће половина новајлија. Међу Зрењанинце вратио се бек Зоран Шемић и после играња за Војводину 1928 и Омладинац ФАМ, задужио је црвено – црни дрес, а на стадиону поред Скробаре почео је каријеру.
– Касније од других почели смо да тренирамо али много смо урадили на физичком плану и спремни чекамо старт. Код тренера Предрага Кандића рад на терену је садржајан, лопта је у првом плану и увек су његове екипе спремне да добро истрче утакмицу – каже Шемић.
Зрењанинци су савладали ОФК Бегеј и ОФК Стајићево, по 3:1, а у голеади крај Бегеја поражени су од новосадске Славије (4:5). Било је 1:1 на гостовању ОФК Београда изгубили су од новобановачког Омладинца (0:1). Данас ће, у гернералној провери, гостовати у Елемиру.
– У досадашњим проверама на терену смо били са два тима и сви смо добили прилику да потврдимо могућности. Данашњи тест много ће да значи, одлично се познајемо и њихов састав је квалитетнији у односу на раније дебитанте у српсколигашком друштву. Нама је у фокусу прво коло и дуел са Једиством у Старој Пазови.
Брзонотм бек није се бавио прогнозама и пласманом тима.
– Прошле године Раднички је изборио опстанак у последњем колу, дуго сам пријатељ са играчима и знам да су били под огромним притиском и да су у окрњеном саставу, успели да дођу до циља. Сви желимо да избегнемо борбу за опстанак и да будемо у средини табеле.
Себе не сматра новајлијом, а похвалио је придошлице у клуб са Бегеја.
– Почео сам у Радничком играо на српсколигашкој сцени и четири сезоне био сам одсутан. Кућа је близу, бициклом долазим на тренинге и не сматрам се новајлијом, све у клубу и тиму одлично познајем. Саиграчи су, углавном, млади, много је бонуса, али имају енергију и заједно можемо да урадимо добре ствари. Ако је судити по залагању и жељи за добрим резултатима, јесења сезона треба да буде успешна. За почетак смо спремни – јасан је Зоран Шемић.

НА МЕСТУ УСПЕХА: Зоран Шемић у дресу Радничког ФОТО: Ж. Шемић

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!