ШЕМИЋ ТИМ-МЕНАЏЕР

ДЕФАНЗИВАЦ ЗРЕЊАНИНАЦА У ДВОСТРУКОЈ УЛОЗИ

Са новим вођством клуба и стручним штабом, Зоран Шемић, дефанзивац Радничког, поред играчке, добио је и додатну улогу. Именован је за тим-менаџера клуба, а директор Данијел Вукмирица, пре неколико дана најавио је нови Шемићев посао.

– Од доласка у клуб, желели смо да имамо достојног тим-менаџера који би представљао Раднички и обављао оперативне послове у име клуба. Било је у оптицају више имена и ових дана одлучили смо се за Зорана Шемића. У играчком је погону и, за почетак, може да буде у двострукој улози – истакао је Вукмирица.

Шемић је годинама у погону „црвено – црних”, био је и члан других клубова, али је привржен клубу са Бегеја. Мимо терена, у улози тим-менаџера, треба да будем спона играчког кадра са клубом, мора да водим рачуна о условима рада на сладиону, од одржавања тренажног процеса, до првенствене утакмще.

– Има више обавеза који се, на први поглед, не примете – рекао је Шемић.

Што се тиче двоструке улоге, појаснио је.

– Остајем и даље члан екипе и испуњавам обавезе тренера Здравка Рауковића, као и остали играчи. Улога тим-менаџера ме не оптерећује, у служби сам клуба био и раније и остајем и у наредном периоду.

Раднички је у прва два кола остао празних шака и два пораза на старту мало ко је очекивао.

-Не треба правити притисак, верујем да ћемо у наредним недељама успети да дођемо до преокрета и добрих резултата. Шампионат је тек почео и имаћемо могућности да повратимо изубљено. Спремни смо да то остваримо – нагласио је Зоран Шемић, дефанзивац и тим менаџер зрењанинског српсколигаша.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!