СА ТИСЕ ВЕТРОВИ ХРАБРЕЊА

Кад је Јожеф Езвеђ, вишедеценијски генерални секретар Сенте и често тренер голмана, најавио да ће сениори иступити из такмичења на војвођанском „Северу”, да немају средстава да би учествовали у првенству, љубитељи фудбала поред Тисе били су узнемирени.
Ветрови фудбалског охрабрења запљуснули су Сенћане, екипа је почела припреме и Езвеђ је био оптимистички расположен.
– Почели смо припреме и Сента ће да игра на војвођанском „Северу“’, где смо у пролећној сезони завршили на шестом месту и то је сада најважније – каже Езвеђ. – Охрабрени смо чињеницом да клуб није сам и да ће помоћ стићи. Крајем недеље све ће да буде прецизирано и јасно за предстојећу сезону. На прагу је консолидација погона и уз домаћу школу и кадар из прошле сезоне, биће више новајлија са којима можемо бити конкурентни са ривалима.

Тренер Зоран Ћирић отишао је из Сенте, преузео је екипу из Раткова која ће да буде ривал Сенћанима.
– Треба да решимо питање тренера, разговарали смо и видећемо да ли ће доћи до реализације. Биће и утакмица и иако смо касније кренули, верујемо да све може да се надокнади. Услови за рад су изнад војвођанског ранга. Све за нову сезону биће прецизирано у петак и најважније је да настављамо даље да се такмичимо са свим селекцијама – јасан је Јожеф Езвеђ.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs