СЕРДАР ОБРАДОВАО ОЏАЧАНЕ

Текстилац – Голденстејт старс 1:0 (1:0)

Гледалаца: 30. Судија: Милош Малешевић (Бачка Паланка). Стрелац: Сердар у 27. минуту.

ТЕКСТИЛАЦ: Дринчић, Динковић, Стевановић, Трипковић, Пањешковић, Станковић, Ђурић, Сердар, Зекић, Принц, Стојановић. Играли су још: Браћ, Илић, Луковић, Марјановић, Јочић, Средојевић, Васић, Марчић, Дашић, Коџић, Шавија, Ноах, Давидовић.

ГОЛДЕНСТЕЈТ СТАРС: Стајковић, Јанг Чукубука, Обасуки, Ебое, Атураце, Удех, Икпоро, Лихизе, Маладинк, Уканду. Играли су још: Окафор, Адаму, Фортуне, Франк.

Нови суперлигаш савладао је у претпоследњој провери тим састављен од 11 играча из Нигерије, двојице из Кине и једног Сенегалца. У недостатку голмана за госте је бранио Стајковић из Текстилца.

Први минути припали су играчима домаћег тима, претио је Стојановић два пута, потом и Зекић. Промашаји су Оџачанима могли да се освете у 20. минуту, кад је Чукубука главом погодио стативу. У 27. минуту пао је и једини гол. Лука Сердар је искористио неопрезност играча гостујућег тима и лако послао лопту у мрежу.

У последњим минутима првог дела, Принц је из близине, уместо мреже погодио лоптом голмана Стајковића у главу.

У другом полувремену тренери обеју екипа убацили су свеже снаге па је ритам утакмице и даље био на завидном нивоу. Први је шансу имао Стефан Шавија у 65. минуту кад је одузео лопту играчу одбране гостију, избио испред голмана али није био прецизан. Само минут касније у шанси се нашао расположени Удех, избио је испред голмана Текстилца и уместо да лопту пошаље у мрежу шутирао је поред гола. Браћ је убрзо добио и други дуел са Удехом. Још једну прилику имао је и Шавија, али је главом послао лопту поред гола.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!