СЕРИ СРУШИО ИМТ И ВОДИО ВОШУ ДО ДРУГОГ ВЕЗАНОГ ТРИЈУМФА!

Фудбалери Војводине победили су у гостима екипу ИМТ-а резултатом 3:1 у 26. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Воша је до прве гостујуће победе овог пролећа дошла аутоголом Ламбулића  у 10. и головима Серија у 60. и 90. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

ИМТ: Вуклиш, Глишић, Ламбулић, Делевић, Џиновић (од 82. Ћирковић), Терзић, Зулфић (од 62. Рогић), Кијевчанин (од 62. Радочај), Лутовац, Л. Луковић, М. Луковић.

Војводина: Царевић, Бјековић (од 79. Лазаревић), Кораћ, Црномарковић, Ђорђевић, Матеус Индио, Зукић (од 65. Петровић), Радуловић (од 88. Ивановић), Николић (од 65. Милосављевић), Сери, Вукановић.

ИМТ је био нешто конкретнији у уводним минутима, али је Воша повела из прве праве прилике. На истеку 10. минута, Радуловић је извео корнер са десне стране, у скоку су били Вукановић и Ламбулић, а лопта је од штопера домаће екипе завршила иза леђа голмана Вуклиш.

ИМТ је узвратио после два минута првим опасним ударцем, Луковић је закачио лопту на петерцу, али није успео да превари добро постављеног Царевића.

У 15. минуту нову шансу имала је Војводина, Радуловић се ослободио чувара и са десног бока унео лопту у средину, искоса је шутирао преко гола.

На истеку 20. минута Вошу су центиметри делили од другог гола, који је постигао Алекса Вукановић после сјајне асистенције Зукића, али је ВАР соба потврдила одлуку помоћног судије да је нападач „старе даме“ био у недозвољеној позицији.

У 26. минуту поново је Воша припретила, Матеус Индио је са скоро 30 метара снажно шутирао, голман Вуклиш је одбио лопту у корнер.
Воша је наставила да контролише игру и да гради акције, а у 42. минуту заслужено је поново постигла погодак који је поништен, јер је у зачетку акције у офсајду био Радуловић, асистент за Серија.

Домаћи су најближи голу били у 50. минуту, након корнера са леве стране, Милош Луковић је главом гађао из непосредне близине, али је Вукановић маестрално интервенисао са гол линије и избио лопту у корнер.

Након два поништена гола, Вошу је погледала „трећа срећа“, на истеку часа игре, Радуловић је сјајно проиграо Серија, који је гађао поред Вуклиша по земљи за 0:2.

У 72. минуту ИМТ је остао са играчем мање пошто је Рогић руком пресекао контру и пас Радуловића у дубину, те је тако зарадио другу јавну опомену и аутоматско искључење.

У 83. минуту ИМТ је успео да се врати у меч пошто је Матеус Индио изгубио лопту на тридесетак метара, Милош Луковић је изашао сам на Царевића и погодио први горњи угао за 1:2.

У надокнади времена Воша је успела да потврди победу из контре, Вукановић је проиграо Серија, који је први пут био непрецизан, а потом је из другог покушаја рутински савладао Вуклиша за коначних 1:3.

Воша је тако успела упише други везани тријумф и први на гостовањима у другом делу сезоне.

У наредном колу Војводина дочекује Нови Пазар, у суботу од 20 часова.

Извор: http://www.fkvojvodina.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top