ШЕСТО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ТСЦ ЈЕ МИЉАН KРПИЋ

Михајло Бањац је отишао и тек чекамо одговор ТСЦ-а на одлазак најбољег играча, сада са значајно већим буџетом за појачања. У међувремену једно ново лице за будућност клуба. Шест појачање Тополског спортског клуба у овом прелазном року је Миљан Kрпић, дефанзивац који се у ТСЦ враћа после годину дана у Пушкаш Академији.

Kрпић, рођен 2003. године што значи да упада и у групу бонус играча, прошао је комплетну омладинску школу ТСЦ-а и још 2020. је прошао припреме са првим тимом. Сада би ипак требало да добије нешто већу шансу. Kолику? Зависи понајвише од њега, јер ТСЦ нема превеликих проблема са бонусима, мада је Kрпић већ месец дана тренирао у клубу и очигледно задовољио прохтеве стручног штаба.

Поред Kрпића, тренер Жарко Лазетић од бонуса може да рачуна на голмане Николу Бурсаћа и Вељка Илића, овај други је и био у стартних 11 у првом колу против Чукаричког, па Петра Раткова, Слободана Станојловића, Немању Kрсмановића, појачање из Црвене звезде Михајла Милосавића, па са мањим шансама и на Страхињу Чарапића и Вукашина Kрстића, јер они на својим позицијама имају јаку конкуренцију.

Подсетимо, ТСЦ је претходно довео и Сашу Јовановића и Милоша Цветковића из екипе лучанске Младости, па из Металца Немању Стојића, а из Висле Николу Kувељића. Уз Милосавића то су сва досадашња појачања клуба.

Међутим, она најзвучнија, парама које је ТСЦ зарадио продајом Бањца Kраснодару за 1.600.000 евра (плус још 900.000 у бонусима и 20 одсто од наредног трансфера) добићемо вероватно у наредним данима.

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!