ШЕСТОРИЦА НОВАЈЛИЈА

ШАЈКАШАНИ СА ВИШЕ ОД ДВА ТИМА НА ТРЕНИНЗИМА 

Фудбалери Борца из Шајкаша, озбиљно се припремају за другу сезону у Српској лиги Војводина. Већ имају шесторицу новајлија, стигли су Никола Мрђа и Кристијан Шахурић (Инђија), Немања Стојановић (Младост ГАТ), Дејан Јешић (Доњи Срем), Милутин Торбица (Стари град) и Угљеша Радиновић (Пролетер).

Тренер Филиповић још рачуна на Драгослава Петровића, Јована Тешића, Огњена Степановића, Владу Топића, Страхињу Шева, Игора Мирковића КристиВнаГолубовића Живка Бугарина, Душана Кованушића, Зарија Гојковића, Никшу Стојановића, Николу Милића, Немању Павловића, Пајицу Ђурковића, Предрага Калатовића, Немања и Мирка Ђурића, Луку Гргића, Милоша и Николу Божића.

На проби су и четворица играча. Поред првог стрелца Горана Смиљанића и резервног голмана Милоша Милиновића, напустио нас је и Марко Ренић – каже Сретко Веселиновић, директор.

– Имајући у виду да је Милиновић био и тренер голмана, заменио га је Мићо Бјекић. Готово да смо завршили са прелазним роком, чекамо да продужимо сарадњу са Дејаном Ђурићем и Луком Јованићем. Спремни смо да и даље сарађујемо, значили су у протеклој сезони.

Небојша Филиповић похвалио је ангажованост играча:

 – Имаћемо млађи тим у односу на прошлу годину. Спремићемо се да уђемо полетнији и бржи и да унесемо велику дозу енергије у рад и утакмице. Шест тестова биће довољно да се уиграмо – јасан је Филиповић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!