СИВИЋ: ИМА ПРОСТОРА ЗА НАПРЕДАК

ЖЕЛЕЗНИЧАР, НА КРИЛИМА ПОБЕДЕ СА МЕТАЛЦЕМ, У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ 

Панчево – Фудбалери Железничара, у дербију са бившим суперлигашем Металцем, пружили су најбољу игру у овој сезони и убедљивом победом задржали су корак са водећим екипама. После девет кола заузимају четврто место, а следи незгодно гостовање Радничком (СМ).

– После успешног меча са Милановчанима одмах смо се окренули новом ривалу, морамо да потврдимо квалитет – каже Томислав Сивић (са слике), шеф стручног штаба.- У сваком мечу желимо победу, тако ће да буде, иако знамо да неће бити лако. Другу недељу сам у клубу и задовољан сам како фудбалери раде, полако се навикавамо једни на друге.

Панчевци из сенке прате водеће, РФК Графичар и ИМТ.

– Има још да се игра, битни су сваки меч, бод и гол, па верујем да можемо да циља зацртаног пред почетак такмичења. Имамо квалитет и то смо показали у прошлом мечу, али увек има простора за напредак и бољу игру целог тима. Основни задатак је да то урадим и верујем у заједнички успех на крају сезоне.

После месец дана паузе, због повреде, у тим се вратио искусни везиста Горан Бркић, ушао је у другом полувремену и дао допринос тријумфу у дуелу са Милановчанима:

 – Добра утакмица је иза нас, у дербију смо потврдили и квалитет и освојили бодове. Знали смо вредности тима из Милановца, добро смо се спремили и успели да освојимо три бода. Током целог сусрета контролисали смо игру и више желели победу, после лошег издања у Инђији показали смо да можемо много.

Бркић је добро одрадио задатке између шеснаестераца и показао да је повреда прошлост.

– Захваљујући медицинском тиму опоравио сам се и кроз добар рад на тренинзима очекујем да ћу бизи све бољи и оправдати поверење тренера Сивића. Саиграчи су заслужни за мој успешан повратак на терен, без њих не бих могао да пружим добру игру.

Искусни Бркић нада се лепом гостовању у Сремској Митровици:

– Реч је о незгодном ривалу, са добрим фудбалерима. Морамо озбиљно да приђемо дуелу, јер Раднички тешко губи бодове на терену крај Саве, а имаће снажну подршку са трибина, сигуран сам да ће доћи у великом броју. Спремни смо и очекујем да ћемо наставити серију добрих резултата, да бисмо се за корак приближили циљу.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!