СИВИЋ: МЕЧ СА РАДНИКОМ ЗА НАС ФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА

„Појавило се светло на крају тунела“, каже тренер Железничара

Долазак Томислава Сивића из Лучане у Панчево продрмао је Железничар. Освојена четири бода у последња два кола оживела су наде „Дизелке“ да може да побегне са слепог колосека и улети у луку спаса.

После победе на вождовачком Крову, Железничара чека утакмица коју мора да добије по сваку цену – против Радника. „Фењераш“ Mozzart Бет Суперлиге је већ испао из лиге, тако да сада игра за своју душу.

На папиру гледано, Железничар до краја неће имати лакшу прилику да освоји бодове.

„Ми немамо право на опуштање, јер до скоро смо били у безизлазној ситуацији, али сада се појавило светло на крају тунела. Утакмица са Радником је за нас као финале Лиге шампиона. Тако се и спремамо“, поручује тренер тима из Панчева Томислав Сивић.

Иако је Радник испао, домаћи се спремају као да их чека најтежи могући противник.

„У фудбалу ништа није сигурно, Радник игра максимално и свакога може да изненади. То је екипа која зна фудбал, уосталом, имала је и осам нерешених резултата на почетку првенства. Сурдуличани нису имали среће ове сезоне, али имају играче који би у сваком тиму били појачања. У меч улазимо и са кадровским проблемима, јер имамо повређене играче, али и оне који неће играти због картона. Утакмица са Радником је меч истине“, подвукао је Сивић.

До краја сезоне Железничара чекају мечеви са Новим Пазаром код куће и са Јавором у гостима.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!