„Одлучио сам због пројекта који ми се свидео“, каже нови тренер Железничара.

Изборио је Томислав Сивић са Новим Пазаром опстанак прошле сезоне у Моцарт Бет Суперлиги Србије када се чинило да је то немогућа мисија. Онда је изабрао Раднички из Ниша, са којим се опробао на европској сцени, али на Чаиру се није дуго задржао.

Иако се помињао као кандидат малтене свуда где се тражио нови тренер од почетка сезоне, Томислав Сивић је решио да тренерску каријеру настави у Моцарт Бет Првој лиги Србије! Од данас, искусни стручњак је за командама Железничара из Панчева.

„Kао што смо најавили, нисмо хтели да узмемо првог слободног тренера, да ломимо преко колена, већ смо радили студију коју смо сви заједно организивали. И решили смо да нађемо човека и тренера који у потпуности може да одговори амбицијама клуба. Избор је пао на Томислава Сивића“, рекао је на промоцији спортски директор Железничара Иван Аџић.

Нови шеф струке Панчеваца Томислав Сивић се захвалио на бираним речима спортском директору.

„Имао сам и неколико суперлигашких понуда, али одлучио сам се за Железничар јер ми се свидео пројекат. Панчево као град дуго није имало прволигаша и то је спортски изазов који ме привукао овамо. И спортски људи који су играли фудбал на озбиљном нивоу. Циљ је јасан, улазак у Суперлигу, све су то озбиљни задаци и изазови, а да не верујем у то сигурно не бих долазио“, поручио је Сивић.

После седам одиграних кола Железничар је на трећем месту табеле са 13 бодова, иза Графичара и ИМТ-а.

Извор: https://www.mozzartsport.com/