СИВИЋ: ЗНАМО ШТА НАС ЧЕКА

Фудбалери Железничара из Панчева вредно су тренирали у претходних месец и по дана, одиграли неколико контролних мечева па спремно дочекују наставак трке за бодове. Већ у суботу на програму је дерби кола, а ,,дизелка“ ће гостовати конкуренту РФК Графичару иза југа Маракане.

– Све што смо планирали да урадимо у припремном периоду – урадили смо. Управа клуба нам је обезбедила изванредне услове, били смо у Анталији, одрадили смо озбиљан посао. Знамо шта нас чека већ од првог кола. У сваком мечу морамо да идемо на победу, притисак је велики али морамо бити свесни тога. Већ прва утакмица биће можда и најтежа. Изузетно поштујемо Графичар који можда игра и најбољи фудбал у лиги, али ми имамо свој циљ. Спремни дочекујемо првенство, појачани искусним играчима – рекао је на конференцији за новинаре која је данас одржана у просторијама клуба наш шеф стручног штаба Томислав Сивић.
Добар тренинг одрађен је и данас, у „зеленој оази” која се увелико реновира и добија нови сјај, момци сваки задатак својих тренера беспрекорно извршавају.
– Заиста, током целог припремног периода, момци су показали изузетну озбиљност и посвећеност раду. Када се посао тако обавља, онда се даје и додатна нота позитиве да ће на крају све бити баш како желимо. Атмосфера је сјајна и због свега тога ја сам сигуран да ћемо ући у Суперлигу. Неће нам бити нимало лако, али ако сваки члан клуба буде максимално посвећен том циљу, успећемо. Жељно ишчекујемо прво коло, припремне утакмице су једно, првенство је нешто сасвим друго. Хоћемо да материјализујемо наш рад, да освајамо бодове јер се они једино броје – додао је голман Младен Живковић, који ће другове предводити са капитенском траком око руке.

ФОТО: Железничар

Извор: https://www.facebook.com/fkzeleznicarpancevo

ОБЈАВЉЕНО: 22. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!