СЈАЈНА РЕАКЦИЈА НА ДВА КИКСА

ВРШЧАНИ СЕ СА ГОСТОВАЊА У КЛУПЦИМА ВРАТИЛИ НА ПОБЕДНИЧКИ ПУТ

После два узастопна пораза изабраници тренера Ненада Мијаиловића имали су, у Клупцима, сјајан тест карактера. Савладали су Лозницу и задржали се у врху табеле.
Млади стручњак, после два неуспеха, храбрио је играче, убеђивао их да су лавови и узвратили су му на најлепши начин.
– У условима који су више подсећали на ватерполо утакмицу него на фудбалску тешко је анализирати и дати мишљење о игри. Обе екипе играле су, буквално, на избацивање лопте из воде и срећан сам због победе и пожртвовања свих играча током 90 минута. Момци су енергијом показали реакцију на оно што нам се догодило у претходном колу и свима ставили дознања да имају карактер победника. Прекинули смо мини-серију пораза, што је било важно, као и низ победа одличне Лознице од када се на њеној клупи налази колега Нешковић – рекао је Мијаиловић.
ОФК Вршац је, у финишу прелазног рока, ангажовао појачање у нападу. Млади Матија Бабовић жељан је доказивања и сигурно је да ће у клубу чије је опредељење развој и афирмација младих наћи место. Тренер ОФК Вршца, међутим, истиче да је могуће да ће бити још новајлија.                                                                  Прелазни рок за нас је завршен доласком Бабовића, али видећемо да ли на тржишту има слободних играча да се региструју. Ако буде играча који задовољавају наше критеријуме, сигурно ћемо да реагујемо.
Вршчани ће до наредне утакмице имати више времена за припреме.
Утакмица је отказана на захтев РФК Графичара због репрезентативних обавеза њеГових играча. Наредни меч биће у среду на Бањици са Радом, покушаћемо да искористимо паузу да бисмо се што боље припремили за наредне утакмице.
Лепе вести за симпатизере ОФК Вршца, клуб је афирмисао репрезентативца Србије.
– Александар Кадијевић је први млади репрезентативац Србије којег је дао ОФК Вршац и поносни смо на то. На тај начин клуб показује да и у професионалном рангу уме да афирмише и развија младе играче, упркос резултатском притиску у захтевном такмичењу. Давид Ивић је позван у репрезентацију Србије за играче до 19 година и ових дана постао је члан Црвене звезде. После РФК Графичара имамо највише бонус играча по минутажи у овом делу првенства – истакао је Мијаиловић.

Б. Јосимов

Фото: Радост после гола/ОФК Вршац

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!