СКОК НА ТРЕЋЕ МЕСТО

ТЕКСТИЛАЦ ПРЕВАЗИШАО КРИЗУ РЕЗУЛТАТА

Играчи Текстилца, по свему судећи, на добром путу су да изађу из кризе резултата. На последње три утакмице на свом терену победили су Смедерево 1924 и ОФК Вршац, док су на гостовању у Новом Саду ремизирали са Младост ГАТ-ом. Оџачани су прекинули неугодну серију од четири пораза, због чега су се били спустили на девето место. Са седам бодова на конту поново су се вратили у врх, па наставак такмичења чекају на трећој позицији са 22 бода. Испред су неприкосновени ОФК Београд и Дубочица, док се иза екипе тренера Бранка Мирјачића, са истим бодовним салдом и слабијом гол-разликом налазе Смедерево и Инђија. Последњој победи допринео је и офанзивни бек Александар Поповић, снажним ударцем у 66. минуту погодио је стативу и помогао да се лопта нађе у мрежи.

– Била је то добра акција. Добро ме упослио нападач Принц, улетео сам у казнени простор Вршчана и уместо мреже погодио сам стативу. На срећу, лопта се одбила од Петрића и завршила у мрежи. Испоставило се да је то био и кључни моменат, донео нам је бодове. Успели смо да сачувамо предност и срећи није било краја кад је судија одсвирао крај. Много нам значи победа, вратила нас је у врх – каже Поповић.

Оџачани ће поново играти пред својим симпатизерима, ривал ће им бити Мачва, с којом су 5. августа почели сезону у прволигашкој конкуренцији.

– Одиграли смо добро ту утакмицу, али није било голова. Наговестили смо тада да ћемо у вишем рангу бити раноправни свим ривалима, па и онима који иза себе имају дугу традицију у овој конкуренцији. Показало се минулих 14 кола да добри резултати нису били случајни, већ плод озбиљног рада и квалитета. Краћу кризу успели смо да пребродимо, Шапчане уважавамо али желимо још једну победу, да се учврстимо у врху. У налету смо и верујем да ћемо уз подршку симпатизера забележити још једну тројку – истакао је Александар Поповић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!