СКУПЕ ГРЕШКЕ У ДРУГОМ ДЕЛУ

И ПОРЕД ДВА ГОЛА, ЕЛЕМИРЦИ ПОРАЖЕНИ У КУЛИ

Нафтагасу два гола нису била довољна да се из Куле врати непоражен. Домаћин је три лопте сместио иза леђа младог голмана Николе Галина и после шест етапа Елемирци на конту имају осам боодва.
– На полувремену је било 1:1 и могли смо до бода – каже тренер Владимир Грбушић (на слици). – Хајдук 1912 има чврсту екипу, са више високих играча који су нам задавали проблеме у прекиду. Имали смо, у неким периодима, већи посед и лопту, било је лепо за гледати, створили смо и шансе, али нисмо дошли до реализације. Кад се на гостовању постигну два гола, онда би требало да се избегне пораз, али грешке коштају и било их је толико да Куљани освоје плен.
Шеф струке није на располагању имао све играче.
– Марко Самарџић није могао на терен због повреде и његово одсуство осетило се у одбрамбеном делу. Нападач Милош Савановић није имао право играња, брз је и опасан у контранападу и много је недостајао. Нама је сваки првотимац драгоцен, дебитанти смо и ако један изосгане, то се примети. Имали смо тројицу бонуса и користе прилику да се наметну.
Грбушић се осврнуо на протекле мечеве.
– На шест утакмица мрежа нам је погођена девет пута. Ривали нису имали велике шансе и већина је после наших грешака. Створили смо више прилика у односу на противнике, али нисмо успели да то и реализујемо. Грешке, кроз тренажни процес, тежимо да елеминишемо и само кроз рад и посвећеност, можемо да будемо бољи. Верујем у кадар, узајамно поверење је на високом нивоу и очекујем бољитак.
У Елемир долази другопласирани Борац и приправност је на највишем нивоу.
– Шајкашани дувају за врат водећим Сомборцима, растерећени су и одлично су почели сезону. Били смо ривали у припремном периоду, а и раније смо играли пријатељске утакмице. Циљ нам је мирна лука, могу да рачунам на Савановића, надам се да ће се Самарџић опоравити и бићемо јачи у односу на гостовање у Кули. Победа је прва опција и треба да паметно креирамо игру и дођемо до бодова – јасан је Грбушић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!