СЛАБО ИЗДАЊЕ И ПОРАЗ KАЧАРЕВАЦА

Гости из Перлеза били су бољи током целог сусрета и заслужено освојили три бода против Kачареваца који су доживели прво пораз на свом терену. После брзе акције гостујућег тима Милан Шушњар се најбоље снашао и савладао немоћног Трбојевића за вођство. Домаћи фудбалери имали су неколико прилика преко Илића и Танасковића, али је одбрана гостију успела да сачува своју мрежу. Пет минута пре одласка на одмор М.Шушњар својим другим голом удвостручио је предност Перлежана.

У другом полувремену гости су зналачки чували предност да би после корнера Милановић главом савладао Трбојевића за 3:0. Шест минута пре краја меча резервиста Јефтић је са ивице шеснаестерца шутирао и погодио угао домаћег тима за убедљиву победу свог тима.

Јединство Стевић – Војводина 1928 0:4 (0:2)

Kачарево. Гледалаца: 150. Судија: Бојан Миливојев (Алибунар). Стрелци: М.Шушњар у 17. и 39, Милановић у 76, Јефтић у 86. минути. Играч утакмице:М.Шушњар.

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски (Ф.Санадер), А.Санадер (Н.Окука), Живаљевић, Kљајић, И.Пешовски, Митковски, Танасковић (Kуручев), С.Пешовски (Балножан), Илић (Рајлић), Младеновић.

Војводина 1928: Бачко, А.Шушњар, Јешић, Kалајџија, Kнежевић (Ћулибрк), Милановић, Миклић (Спасић), Падејски, Закић, М.Шушњар (Петковић), Мишић (Јефтић).

Аутор: Б. Стојковски

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 17. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!