СЛАБО ИЗДАЊЕ ЗЕЛЕНО-БЕЛИХ

После две врло добре утакмице и поред претрпљених пораза од две најбоље екипе прволигашког каравана на ред је стигао тим Златибора из Чајетине који је у Инђију стигао као фењераш.

Међутим на терену Toyo Тирес Арене је гост био тај тим који је стврао прилике за гол, а домаћин немоћно играо на средини терена. Имали су и зелено бели своје шансе да погоде мрежу Матеје Масларевића још који пут, па можда и стигну до победе. Међутим само отварање утакмице је припало госту и они до гола стижу преко бившег члана зелено беле дружине, Василије Јањића. Одлично су комбиновали гости по левој страни напада. Лопта је убачена у петерац домаћег голмана, а све је то одлично испратио Јањић који гађа незаштићену мрежу. Овај играч је одбио да бурно прослави свој гол, 0: 1. И у наставку меча гост бољи, организованији. Голман Чупић је чинио чуда на вратима домаћина. У пар прилика је просто несхватљиво како је сачувао своју мрежу. Његово најбоље издање од доласка у зелено бели табор управо из Златибора. Домаћин ипак стиже до гола преко врло ангаржованог Ракића. Одлично је Марко Стојановић повукао контру домаћина. Сјајно је асистирао ка Ракићу, а овај само спушта лопту испод голмана госта за 1: 1. Мало ко је у том 31.минуту веровао да је Давор постигао и коначан резултат меча. На крају се испоставило да је и било тако.

Скроман ростер или како се каже у спортском жаргону танка клупа није давала стручном штабу домаћина пуно прилика за комбинацију и поред неколико измена на терену за игру. Оно што Инђинчанима недостаје овог пролећа се зове Славиша Стојановић, најбољи стрелац Прве лиге Србије. Испред Инђинчана је сада гостовање у Челареву. Тамо их чека новосадска жута дружина. Утакмица у Челареву против екипе Новог сада се игра у четвртак.

Инђија Toyo Тирес – Златибор 1:1 (1: 1)

Инђија, Арена Toyo Тирес. Гледалаца око 500. Судија: Стефан Ђокић, помоћници: Милош Митић и Иван Благојевић, четврти судија: Александар Вукадиновић. Делегат: Новак Кострешевић. Стрелци: Ракић 31′ – Инђија Toyo Тирес, Јањић 26′ – Златибор. Жути картони: Ђурић 51′, Јањић 74′ – Инђија Toyo Тирес, Караћ 45′ – Златибор.

Инђија Toyo Тирес: Чупић, Бојовић (К), Десанчић, Кукољ, Недељковић (Јањић 70′), Радосављевић (Гаиловић 70′), Ракић, Рађен, Србијанац (Вуковић 46′), Марко Стојановић (Стевановић 46′), Ђурић.

Тренер: Јован Голић

Златибор: Масларевић, Чумић (Стефан Трипковић 62′) (Милановић 90′), Илић (К), Јањић, Караћ, Коморски, Петровик, Рачић (Величковић 7′), Рмуш, Салиман (Никола Трипковић 90′), Врбић.

Тренер: Предраг Ристановић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 20. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!