СЛАВЕН КОВАЧЕВИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД ПРВОГ МАЈА: ОСТВАРЕН ИСТОРИЈСКИ ПЛАСМАН, ТЕЖИМ КА НАЈВИШИМ ЦИЉЕВИМА

И ДРУГИ РУМСКИ КЛУБ ОСТАО БЕЗ ДИРИГЕНТА

Историјска сезона је иза фудбалера Првог маја. Ученици Славена Ковачевића добре партије крунисали су освајањем шестог места у Српској лиги “Војводина“’. Поред резултата који су видљиви, афирмисано је и неколико младића из школе што увећава горепоменути подвиг. Румљани се нису разбацивали новцем као неки, гледајући, пре свега, у будућност. Нажалост, наставиће са другим диригентом пошто тренер Славен Ковачевић није договорио наставак сарадње.

– Нису нам се поклопиле амбиције. У протеклој сезони остварили смо најбољи пласман у историји клуба и моја жеља је била да се додатно појачамо и пробамо да направимо корак више. Увек треба тежити ка највишим циљевима и спортски је надати се – каже Славен Ковачевић, последњих 18 месеци тренер Првој маја.

У међувремену, стручњак рођен 1980. године стекао је УЕФА ПРО лиценцу.

– У сваком случају, захвалан сам клубу на указаном поверењу и желим им пуно среце. Настављам даље, остварио сам један од својих снова – УЕФА ПРО лиценцу и мислим да је, у складу са тим, сасвим природно да желим да радим у вишем рангу или у екипи која има више циљеве – рекао је Ковачевић, пре Првог маја тренер Звездаре, Бродараца, Радничког из Обреновца…

За крај искористио је прилику да се захвали свима из Руме на изванредној сарадњи, посебно истакавши групу момака са којима је радио у претходних годину и по дана.
 
ОБЈАВЉЕНО: 27. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!