СЛАВЉЕ ГОСТИЈУ ИЗ ИНЂИЈЕ НА ГАТ АРЕНИ (ВИДЕО)

У војвођанском дербију у Првој лиги Србије, задовољнија и срећнија била је екипа Инђије, која је прва и запретила у 13. минуту, преко Стојановића.

Десетак минута после тога, Огњен Ђуричин је био у соло акцији и шутирао, али је на гол линији Вуковић зауставио пут лопте до мреже. Прилике су имали и  гостујући играчи Славиша Стојановић и Радосављевић, али су обојица били непрецизни.

Фото: Дневник/С. Шушњевић

У наставку бележимо добарт ударац Кокановића код домаћина, али је голман Инђије Чупић био на правом месту. А онда се догодио тренутак одлуке у 77. минуту. Јањић је одлично упослио Грбовића, којег је у казненом простору оборио Керкез.  Сигуран извођаћ најстроже касне био је резервиста Десанчић, који је довео госте у вођство, самим тим и до победе. Гатовци су, с друге стране, забележили први првенствени пораз.

Фото: Дневник/С. Шушњевић

Младост ГАТИнђија 0:1 (0:0)

НОВИ САД: ГАТ Арена, гледалаца: 400, судија: Никола Бикић (Зрењанин). Стрелац: Десанчић (из пенала) у 77. минуту. Жути картони: Танасин, Живковић (Младост ГАТ), а Мијаиловић (Инђија).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Илић, Керкез, Ђуричин (од 59. Балабановић), Бјелош, Какновић, Танасин, Павлица, Поповић, Ковачев (од 59. Живковић).

ИНЂИЈА: Чупић, Кукољ (од 75. М. Стојановић), Ђоковић, Маричић, Суботић (од 61. Десанчић), Вуковић, М. Јањић, В. Јањић (од 90. Ђорђевић), Мијаиловић, С. Стојановић (од 75. Којић), Радосављевић (од 61. Пиплица).

 

 

А. Предојевић

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!