СЛОБОДА – БЕГЕЈ 2:0

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА „ИСТОК“

Слобода – Бегеј 2:0 (1:0)

Нови Козарци – Стадион „Илија Пантелић“. Гледалаца: 200. Судија: Давид Стојановић (Зрењанин) 6. Стрелци: Врбачки из пенала у 5. и Галић у 90. минуту.

СЛОБОДА: Живков 7,5, Богојевић 7, Ћулибрк 7,5, Галић 8, Поповић 7, Врбачки 7,5 (Лисица -), Хованец 7, Ћосић 7 (Попов -), Станаћев 7,5 (Радулашки -), Вокић 7, Ковачевић 7 (Русић 7).

БЕГЕЈ: Б. Тривуновић 7,5, Милин 7, Маљукан 7 (Л. Михољчић -), Умићевић 7 (Косовић -), Грбић 7,5, Гашић 7 (Д. Михољчић -), Рапаић 6,5 (М. Тривуновић 7), Николић 7, Влаучин 7, Новак 7, Лисица 7,5.

Играч утакмице: Галић.

Очекивано тешко, Слобода је стигла до четврте победе на свом терену у сезони.
Одмах у уводу могли су домаћини стићи до предности, а онда су то и учинили али из казненог ударца који је изборио Галић када га је Новак фаулирао, а с пенала сигуран је био Врбачки.
После тога Галић је погодио и стативу гола Бегеја, а још неколико опасних ситуација било је пред мрежом Тривуновића.
У наставку игре гости су заиграли ангажованије у нападу, па је и Живков у неколико наврата морао да отклања опасност пред голом Слободе, а након што је Лисица у претпоследњем минуту промашио стопостотну прилику за Слободу, Галић је одагнао све недоумице у 90. минуту када га је после контре Русић упослио. Још је у судијској надокнади Влаучин имао прилику да барем ублажи пораз, а том приликом гости су и протествовали тражећи једанаестерац.

Д. П. Панић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!