СЛОГА (Е) – ЦЕМЕНТ 2:2 (1:1)

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА „ЈУГ“

Слога (Е) – Цемент 2:2 (1:1)
 
Још један реми овог пролећа у Ердевику. Домаћи нису на време преломили и решили утакмицу у своју корист а последица тога је и бод који, потпуно заслужено, одлази у Беочин.
 
Домаћи су у водство дошли у 11. минуту. Угљешић је, по левој страни, направио слалом. Ушао у казнени простор и центрирао. На првој стативи заградио се Мачвански. Обрадио лопту и проследио је ка Стојшићу коме није било тешко да савлада Мијановића. Није дуго трајала радост домаћих. Лоше излажење Белића на центаршут казнио је Грујић изједначујућим поготком. До краја полувремена вредни помена су акција домаћих из 29. минута која се завршила солидним покушајем Угљешића са ивице казненог простора, те шут Херцега са преко 30 метара у 43. минуту.
 
Друго полувреме домаћи отварају анагажованом игром а резултат такве игре је и нови водећи погодак. Овај пут из казненог ударца чији је сигуран извођач био Херцег. У 64. минуту домаћин је, опет, кажњен за лоше излажење на центаршут. Овај пут касни Ћирић а његов пропуст, резантним шутем са друге стативе, кажњава Грујић. Запретили су гости преко Грујића у 72. минуту али је његов добар покушај одличном реакциом осујетио Веселиновић. У самом финишу домаћи су створили неколико прилика али до новог водства и победе нису могли.
 
Ердевик, Стадион Слоге; Гледалаца 150; Судија: Ранковић (Јарак). Стрелци: Стојшић у 11. и Херцег у 48. минуту (пенал) за Слогу а Грујић у 19. и 64. минуту за Цемент.
 
СЛОГА: Веселиновић 7, Ђуркић 7, Белић 6 (Ширадовић), Вуковић 7, Раичевић 7, Херцег 7, Стојшић 8, Угљешић 8, Ћирић 6(Крстић), Воларевић 7, Мачвански 7.
 
ЦЕМЕНТ: Мијановић 7, Вилотијевић 7, Зелић 7, Батос 6, Н. Зељковић 6, Јањић6 (Варга), Грујић 8, Ковачевић 7, Поповић 7 (Срдановић), Вуковић 6, Д. Зељковић.
 
Извор:  sportin.biz
 
ОБЈАВЉЕНО: 21. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!