СЛОГА (Е) – ДОЊИ СРЕМ 2015 2:1 (0:1)

Рововска борба је виђена данас у Ердевику. Тврда утакмица са пуно прекршаја и агресије. У таквом окршају, домаћа екипа се боље снашла и славила.

Да је било обрнуто и да су гости однели бодове у Пећинце, мало ко би могао да каже да би то било не заслужено. Очито, агресивност домаћих је била пресудна.

Гости су повели из, практично, прве праве прилике на утакмици. Добар проток лопте по десном завршен је центаршутом који проналази Кокира у петерцу домаћих. Следи одмерен ударац и лопта је иза леђа Веселиновића.

Мучење домаћих да дођу до поготка прекинуо је Воларевић. Искористио је превид одбране гостију и то зналачки казнио. Коначних 2:1 поставио је Требовац из казненог ударца. Казненом ударцу је претходио прекршај над Живковићем. На крају, гостима остаје жал за пропуштеним приликама.

Слога (Е) – Доњи Срем 2015 2:1 (0:1)

Ердевик, Стадион Слоге, Гледалаца 200, Судија: Секулић (Футог). Стрелци: Воларевић у 55. и Требовац у 86. минуту (пенал) за Слогу а Кокир у 33. минуту за Доњи Срем. Жути картони: Томац, Ђуркић, Требовац и Крстић за Слогу а Вукмановић, Јуришић и Љубојевић за Доњи Срем.

СЛОГА: Веселиновић 7, Ђуркић 7, Вуковић 7, Томац 7, Рукавина 7, (Бајуновић-), Стојшић 6 (Живковић 7), Воларевић 7, Херцег 7 ( Требовац 7), Ћирић 6 ( Угљешић 7), Крстић 7, Барић 7 (Стојчић-)

ДОЊИ СРЕМ: Девић 7, Ђорђев 7, Рудан 7, Вукмановић 7 (Максимовић), Владисављевић7, Марковић7 (Љубојевић), Кокир 7, Јуришић 7, Ђурић 7, Љубојевић 7, Крнета 7.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 09. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!