СЛОГА (Е) – ДУНАВ (СБ) 1:0

Тврда и борбена утакмица у којој су домаћи били нешто конкретнији и захваљујући томе и славили минималну победу.

Гости су први припретили али су Ђорђијевски у 15. и Николић у 19. минуту били неубедљиви у својим покушајима. Домаћи узвраћају контром у 30. минуту када одличну прилику за погодак има Воларевић али од свега само корнер.

У наставку први прете домаћи. Угљешић је у 50. минути у прилици али лопта завршава у ногама гостујућих играча. У 53. минуту гости траже казнени ударац након шута Миловца. Скакавац одмахује руком. У наставку изгледна контра домаћих али је Живковићу зафалило даха у одсутном моменту. Узвраћају гости у 57. минуту контранападом. У казнени простор избија Мирковић који се покушајем шута прописно обрукао. Домаћи опет прете у 65. минуту али на повратну лопту Херцега нико не налеће. У 78. минуту Живковић након соло продора шутира. Домаћи траже играње руком и казнени ударац али Скакавац задржава исти критеријум и остаје нем. Гости имају добру прилику. Миловац шутира са ивице казненог простора али његов шут блокирају штопери домаћих. Следи контра домаћих. Лопта долази до Живковића који са десног крила улази у казнени и простор. Следи неколико потеза са малог фудбала и спора лопта која вара Јагодића и улази у мрежу за велико славље домаћих и победу.

Слога (Е) – Дунав (СБ) 1:0 (0:0)

Ердевик, Стадион Слоге, Гледалаца 250, Судија: Скакавац (Рума), Стрелци: Живковић у 83. минуту.

СЛОГА: Веселиновић 7, Вуковић- ( Крстић 7), Раичевић 7, Рукавина 7, Стојшић 7, Воларевић 7 (Требовац-(Ћирић-)), Херцег 7, Бајуновић 7, Барић 7 (Живковић 7,5), Макивић 7(Стојчић 7), Угљешић7

ДУНАВ: Јагодић 7, Ивановић 7, Ђорђијевски 7, Николић 6 (Бошњак), Зоговић7, Мирковић 7 (Цекић), Будимир 7, Миловац 7, Сремчевић7, Бабић 7, Чолић 7.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 21. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!