СЛОГА (Е) – МЛАДОСТ (БЈ) 1:2

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ“

Слога (Е) – Младост (БЈ) 1:2 (1:0)

Ердевик, Стадион Слоге, Гледалаца 200, Судија: Деспотовић(Огар), Стрелци: Ђорђиевски у 37. минуту за Слогу а Плавшић у 65. и Кнежевић у 86. минуту за Младост.

СЛОГА: Веселиновић 6, Ђуркић 6 (Раичевић-), Вуковић 6, Томац 6, Зељковић 7, Воларевић 6, Херцег 6 (Угљешић6), Бајуновић 6, Ђорђиевски 6(Живковић), Крстић6, Барић 6 (Требовац)

МЛАДОСТ: Вуковић 6, Ковачевић 7, Ђукић 6 (Акик), Кнежевић 7, Јаковљевић 7, Марковић 7(Ратић), Плавшић7 (Ковачић), Митровић 7 (Дринић), Вукобратовић 6, Зец 6.

Неубедљиви домаћини нису својим односом према игри, клубу и тренеру ни заслужили више од пораза. Због приказане игре немају морално право да се жале на поништен регуларан погодак. Барем играчи то немају.

Претили су домаћи јалово стварајући неке полушансе али без веће опасности по мрежу Вуковића. Прву озбиљну прилику имају гости у 24. минуту. Плавшић у контри. Сјајно пролази али неубедљива завршница и од свега ништа. У 29. минуту Воларевић се у налету ослобађа чувара и погађа мрежу гостију али арбитар поништава погодак. Приписаћемо одлуку лошем постављању. У 31. минуту Воларевић покушава из окрета да савлада Вуковића али лопта иде преко гола. у 37. минуту скраћени корнер је извео Ђорђиевски. Ветар је продужио путању лопти и иста завршава у мрежи гостију за 1:0.

Наставак игре доноси опет благу и јалову агресију домаћих. Бележимо добар покушај Зељковића те добро истрчану контру Воларевића али зато очајну реализацију. Оно што је Плавшић пропустио у 24. минуту, учинио је у 65. минуту. Казнио је, из контранапада, кратер у средишту одбране домаћих за 1:1. Покушали су домаћи на силу да се прену и да врате резултатску предност. Једино што су успели је да приме још један погодак и забележе трећи пораз у низу. Након корнера, у 86. минуту, Кнежевић купи отпадак и шаље га у мрежу домаћих за 1:2

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 18. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!