СЛОГА (Е) – РАДНИЧКИ (НП) 5:0

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ“

Слога (Е) – Раднички (НП) 5:0 (2:0)

Ердевик, Стадион Слоге, Гледалаца 150, Судија:Спасојевић (Нови Сад). Стрелци: Угљешић у 23., Крстић у 45., Живковић у 60., Барић у 85. и Јаворац (АГ) у 88. минуту за Слогу. Жути картони: Живковић (Слога), Симић и Стевановић (Раднички).

СЛОГА: Веселиновић -, Вуковић 8 (Ђуркић), Томац 8, Раичевић 8, Херцег 7 (Стојчић), Ћирић 7 (Стојшић 7), Требовац 8, Живковић 8 (Рукавина), Крстић 8 (Белић), Барић 8, Угљешић 8.

РАДНИЧКИ: Петровић 7, Миљевић 6, Перовић 6 (Јојевић), Јаворац 6, Делић 6, Конестабо 6, Стевановић 6, Дујић 6 (Кнежевић), Зорић 6, Шавија 6 (Косановић), Симић 6.

Располежени домаћини нису оставили много простора за игру гостима. Од првог минута су кренули агресивно што им је и донело убедљиву победу. Могло је бити и убедљивије да су капиталисали бројне продоре Раичевића ,у првом полувремену, и да су боље пратили одбијене лопте, у другом полувремену.

Водство домаћима доноси Угљешић у 23. минуту. Контранапд је иницирао голман Веселиновић. Лавовски део посла по десном боку одрађују Томац и Живковић. Следи лопта ка Угљешићу који са 7 метара неодбраниво шутира за 1:0. На други погодак чекало се све до краја полувремена. Домаћи су имали корнер. Уследио је центаршут и неколико кошаркашких блокова те филигранска реализација Крстића главом. На крају, лопта од стативе завршава иза леђа Петровића за 2:0.

У 46. минуту је лако могло бити 3:0 али је пречка зауставила Угљешићев покушај са преко 25 метара. Што је пропуштено тад, учињено је у 60. минуту. Убитачну контру домаћих завршава Живковић. Са око 17 метара гађа доњи десни угао Петровићевог и, што је најбитније, погађа. Домаћи играчи нису посустајали. Шта више, агресивност и жеља за поготком нису нестајали. Резултат таквог приступа су још 2 поготка у мрежи гостију. Прво је Барић искористио добру акцију скоро целог тима. Лопта је одузете на средини терена. Долази до Томца на десном боку. Следи центаршут на другу стативу ка Стојшићу. Стојшић проналази Требовца који одлаже лопту за Барића који није имао друго решење него да постигне погодак. У финишу сусрета притисак домаћих је довео до тога да Јаворац погоди сопствену мрежу за коначних 5:0.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!