СЛОГА (Е) – СЛОГА (Т) 2:1

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ“

Слога (Е) – Слога (Т) 2:1 (1:1)

Ердевик, Стадион Слоге, Гледалаца 150, Судија: Кампић (Нови Сад), Стрелци: Херцег у 40. и Требовац у 72. минуту за Слогу (Е) а Буквић у 8. минуту за Слогу (Т). Жути картони: Ћирић и Раичевић за Слога (Е) а Војводић за Слогу (Т). Црвени картон: Унгар (Слога(Т)).

СЛОГА (Е): Веселиновић 7, Ћуркић 7 (Раичевић), Томац 7, Стојшић 7, Воларевић 7, Херцег 7, Ћирић 6 (Требовац 7), Живковић 8(Рукавина), Крстић 7, Барић 7, Угљешић 7.

СЛОГА (Т): Војводић 8, Пастор 7, Томић 7, Јаковљевић 7, Радонић 6(Пролић), Милетић 7, Јакшић 7, Клаић 6 (Марјановић7) Павин 7, Унгар 6, Буквић 7(Полић)

По традицији, окршај имењака је изузетно занимљив и , у већини случајева, Ердевичани излазе као победници. Тако је било и данас.

Намера госта је била да добро организованом и дисциплинованом игром дођу барем до бода. Мало је недостајало да у свом науму и успеју. Са друге стране, домаћин није бриљирао али је створио бројне прилике које није користио.

Гости долазе у водство у 8. минуту. Прво грешку прави дефанзивни део средине терена домаћих јер губи лопту. Затим следи грешка и одбране домаћих коју кажњава Буквић поготком. Домаћи су тражили брз погодак како би се што пре вратили у игру али им то није успевало. Редом су прилике машили Ћирић, Стојшић, Живковић, Угљешић а силовит ударац Крстића зауставила је пречка. У 40. минуту домаћи долазе до изједначења. Незгодан ударац Угљешића несигурно одбија Војводић. На одбијену лопту натрчава Херцег и проналази лопти пут у мрежу за изједначење.

Наставак игре доноси, мање више, исту слику на терену. Домаћи покушавају да стигну до водећег гола а гости прете из контри и осмишљених прекида. У 73. минуту 2:1 за домаће. Добар напад по десном боку. Продор Живковића у казнени простор гостију, следи центаршут на другу стативу где проналази Требовца који је неумољив за 2:1.
Имали су домаћи прилику и да дођу до водства од 3:1 из казненог удрца али је Војводић маестрално осујетио Стојшића прво одбранивши му шут са беле тачке а потом и покушај да одбијену лопту пошаље у мрежу. До краја утакмице бележимо две одличне прилике за Воларевића, на једној страни, те Јакшића, на другој страни. За постизање поготка из тих прилика мањкала је боља реакција поменутих нападача.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 22. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!