СЛОГА И ДАЉЕ НЕПОРАЖЕНА ОВОГ ПРОЛЕЋА

Слога ни у Бачком Градишту овог пролећа није осетила горчину пораза. Резултатом 3:2 савладали су, остено десетковану, Војводину, којој је ово четврти узастопни пораз. Међутим, далеко више од пораза боли чињеница да на клупи није био тренер Ото Барта, а од играча су имали само тројицу играча, од којих је један био повређени голман Бабин. Пошто су већ у 18. минуту морали да замене повређеног Татића, ушао је Вучур, а у полувремену је у свлачиници остао Давор Јелић, уместо кога је ушао његов презимењак Братислав, од 50. минута су играли са десеторицом, јер повређеног Илића није имао ко да замени!?

Што се голова тиче, гости се већ у трећем минуту стигли до вођства, јер је Чивчић снажним шутем унео младог голмана Бошњака с лоптом у мрежу. Изједначио је Вучур у 29, пошто је употребљиву лопту у празан простор проследио крај голмана у супротан угао. У 34. минуту је Илић изненада сам избио пред гол гостију, али је његов шут голман Ђокић одбранио.

Трећи минут, овог пута у наставку, био је кобан за Градиштанце, јер су гости у 48. минуту дошли до новог вођства. После ударца из угла, Вукас је спретно главом спровео лопту иза леђа немоћног Бошњака. Kада је „резервиста“ Фуштар у 62. минуту реализовао добру акцију гостију и довео свој тим у вођство од 3:1, очекивало се да ће гомаћи, имајући у виду да су играли са десеторицом, доживети катастрофу. Међутим, гости као да су били задовољни, па их није много узбудио ни ефектан гол младог Новаковића у 70. минуту, чиме је постављено коначних 2:3.

Војводина – Слога 2:3 (1:1)

Бачко Градиште: Игралиште у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 100. Судија: Огњен Ждрња (Нови Жедник). Стрелци: Вучур у 29. и Новаковић у 70. минуту за Војводину, а Чивчић у 3, Вукас у 48. и Фуштар у 62. минуту за Слогу. Жути картони: Пеленгић (Војводина), а Петровић (Слога).

Војводина: Бошњак 6, Илић 6, Рондовић 6, Солдат 6, Татић – (од 18. Вучур 6), Д. Јелић 6,5 (од 46. Б. Јелић 6,5), Допуђ 6, Пеленгић 6,5, Новаковић 6,5, Проданов 6,5, М. Јелић 6.

Слога: Ђокић 6 (од 46. Бунчић 6), Чивчић 7, Kемењ 6,5, Kнежевић 6,5, Лилић 6,5 (пд 57. Матић 6), Стевановић 6,5, Делија 6,5 (од 85. Лаубенштајнх -), Петровић 7, Kрмар 6 (од 46. Фуштар 7), Вукас 7, Рајчањи 7.

Фото (В. Јанков): Са утакмице Војводина – Слога у Бачком Градишту

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 24. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!