СЛОГА – ОФК СИРИГ 4:3

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Слога –  ОФК Сириг 4:3 (2:1)

Темерин Гледалаца: 150. Судија: Ана Живовић (Нови Сад). Стрелци: Пастор у 17, Паповић у 20, Јакшић у 47. и Борић у 90. за Слогу, Ружин у 37, Солдат у 58. и Караћ у 86. за ОФК Сириг.

СЛОГА: Војводић, Буквић, Пастор, Пролић, Унгар, Павин, Полић, Борић, Паповић, Марјановић, Милетић. Играли су још: Миличевић, Радонић, Јаковљевић, Марковић, Јакшић.

ОФК СИРИГ: Ралић, Радић, С. Брежњак, Косић, Лаковић, Солдат, Вукеља, Декић, Марјанов, Ружин, Караћ. Играли су још: Гогић, Шведић, Митровић, Станковић, Б. Брежњак, Грлица, М. Којовић, Радосављевић.

У петој провери, фудбалери Слоте, угостили су комшијски ОФК Сириг, повратника у Новосадску лигу, чију мрежу је први погодио капитен Роберт Пастор, крунисавши акцију Милутина Милетића и Предрага Павина. Три минута касније, Бошко Паповић је дуплирао капитал, уз асистенцију Ненада Марјановића. Сирижани су се вратили у игру поготком Бојана Ружина, проиграо га је Александар Марјанов, потом је издржао на леђима бека домаћина и нациљао мету.
Само што је почело друго полувреме, Зоран Јакшић је, топовским ударцем искоса, украсио своју прву утакмицу у припремном периоду. Сирижани су играли добро и нису се предавали. Данијел Солдат је распалио са скоро 30 метара, лопта је незгодно одскочила испред младог Миличевића и завршила преко линије – 3:2. У 68. минуту, голман Ђорђе Ралић, у истом нападу, одбранио је ударце Јакшића и Радонића.
Борбени и упорни гости, изједначили су четири минута пре краја. Љубиша Вукеља, некадашњи интернационалац, послао је лопту у простор, а новајлија Бранко Караћ је био спретнији од штопера Јаковљевића и бржи од голмана.
Када се Ана Живовић припремала да свира крај, Јакшић је у казненом простору пронашао Драгана Борића, чији прецизан ударац је Темеринцима донео трећу узастопну победу

М. Менићанин

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!