СЛОМ ФАВОРИТА: ТСЦ ЗАКУЦАН НА ТРЕЋЕ МЕСТО У ЛУЧАНИМА

Амбиција ТСЦ-а да други пут узастопно игра у клвалификацијама за Лигу шампиона срушена је у Лучанима. Младост је, изненађујуће глатко, савладала екипу из Бачке Тополе – 2:0.

Лазетићев тим је одиграо јако слабо, потпуно испод изграђених стандарда из ове и претходне сезоне. Имао је шансе и иницијативу у финишу, али не и умеће за преокрет. 

Да ће ТСЦ изгубити математичке шансе за освајање другог места најавио је Величковић у 15. минуту, искористио је бисер Младости истрчавање голмана Илића и млаким, али прецизним ударцем погодио мрежу.

Шокиран је ТСЦ и у уводној фази другог полувремена. Варјачић је добро скочио поред Стојића, реаговао на одличан центаршут Удовичића и повећао на 2:0.

Младост – ТСЦ 2:0 (1:0)

Стрелци: 1:0 – Величковић у 15, 2:0 – Варјачић у 54. минуту. Судија: Андрија Стојановић (Београд). Гледалаца: 1.000.

МЛАДОСТ: Стаменковић – Ћирковић, Андрић, Цветиновић, Лековић, Удовичић – Жунић, Величковић (од 89. Прибаковић), Тумбасевић (од 86. Тодоровић) – Бојић (од 82. Радивојевић), Силу (од 47. Варјачић).

ТСЦ: Илић – Крстић, Ђорђевић (од 46. Антонић), Стојић, Петровић (од 58. Влалукин) – Радин, Пејић (од 46. Станић) – Пантовић (од 58. Ракоњац), Милосављевић (од 46. Шош), Ћирковић – Јовановић.

После примљеног другог гола одустао је Лазетић од идеје да игра без класичног шпица, увео је Ракоњца. Он је пропустио једну од неколико шанси гостију. а Стаменковић је успео да сачува мрежу.

Утакмица последњег кола, против Напретка у Бачкој Тополи, неће имати такмичарски значај за ТСЦ.

Извор: http://sportklub.n1info.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!