СЛОВАЦКО ПРВИ ТЕСТИРА ТСЦ

Бачкотополчани настављају припреме на Бледу

Играчи и стручни штаб ТСЦ-а отпутовали су на Блед, где ће до 12. јула одрадити најважнији део припрема за нову сезону. Бачкотополчани су у петак имали прву проверу, савладали су Текстилац са 3:2.

– Досадашњи ток рада протекао је одлично, одрадили смо све што смо замислили. Имали смо мало проблема због врућине, али најбитније је да су сви играчи здрави – реферисао је технички секретар Војислав Стантић.

После одласка Жарка Лазетића у Макаби из Хаифе, до четвртка и доласка тренера Деана Клафурића са играчима је радио Крста Јокић:

– Играчи су жељни доказивања, атмосфера је одлична. На Бледу ћемо радити на идеалним теренима и верујем да ћемо успети да се припремимо за велика искушења.

ТСЦ ће у Словенији имати четири провере. Ривали су: Словацко (3. јул), Мура (7. јул), Клајекур (10. јул), а по повратку противник на генералној проби биће Шолтол из Доњског.

Међу путницима за Блед неће бити везисте Николе Кувељића због повреде колена.

– Прошло је шест месеци од операције, али још увек нисам спреман да се прикључим екипом. Придржаваћу се докторових савета и након повратка тима из веније надам се да ћу моћи да радим пуним интензитетом – рекао је Кувељић.

У Словенији ће тренирати следећи играчи Бачкотополчана: голмани Вељко Илић, Никола Симић, Немања Јоргић, затим Милан Радић, Иван Милосављевић, Петар Станић, Милош Пантовић, Немања Петровић, Александар Ћирковић, Ифет Ђаковац, Вукашин Крстић, Алекса Пејић, Саша Јовановић, Матија Ђорђевић, Милош Вулић, Јован Влалукин, Бенец Шош, Душан Стевановић, Маки Бањак, Лука Цапан, Стефан Јовановић, Матија Поповић, Илија Пантов, Андрија Петровић, Михајло Милосавић, Марко Лазетић и Ђорђе Гордић.

ФОТО: ФК ТСЦ

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!