СЛОВЕН – НАФТАГАС 3:0 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

СЛОВЕН – НАФТАГАС 3:0 (1:0)

Стадион у Борковачкој долини. Гледалаца: 600. Судија: Кристијан Чапо (Суботица) 7. Стрелци: Игњић у 45+1 и Илић у 57. и 58. минуту. Жути картони: Куљанин, Радовић (Словен), Вукоје (Нафтагас).

СЛОВЕН: Шегавац -, Симић 7 (од 79. Поповић -), Радовић 7 (од 79. Стојисављевић -), Великић 7 (од 65. Јањић 7), Илић 8, Батало 7,5, Радишић 7,5, Маринковић 7 (од 65. Протић 7), Куљанин 7 (од 54. Јандрић 7), Игњић 7,5, Савиновић 7,5.

НАФТАГАС: Галин 7,5, Јеличић 6,Чигоја 6 (од 80. Миливојев -), Степанов 6, Вукоје 6, Савановић 6,5, Самарџић 6, Бајић 5,5, Панић 6 (од 46. Маркоски 6), Ковачевић 5,5, Бачвански 5,5.

Играч утакмице: Брана Илић

Словен је имао иницијативу од првог минута и уписао нову победу,а што резултат није убедљивији, криви су лоша реализација и одлични голман Елемираца Галин, одбранио је неколико удараца кад су сви видели лопту у мрежи. Најбољу прилику пропустио је Куљанин, после додавања Батала изашао је испред голмана, али уместо да шутира, одлучио се за додавање Илићу и лопта је отишла далеко од капитена. Куљанин је имао још једну шансу, шутирао је после дриблинга и погодио стативу, лопта се одбила до Илића, али су дефанзивци гостију стигли да блокирају. Домаћини су повели после акције Илића и изнуђеног корнера, у гужви пред голом ривала најприсебнији је био Игњић и закуцао лопту под пречку. Нове одличне одбране расположеног Галина почетком другог дела, после удараца Илића и Радишића. Питање победника било је решено за кратко време. Резервиста Јандрић послао је лопту иза леђа одбране Нафтагаса, а искусни нападач Брана Илић био бржи од чувара и затресао мрежу. У следећем нападу погрешила је одбрана Елемираца, Илић је прихватио лопту и рутински савладао Галина.

М. Ђ.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 24. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!