СМЕШИ СЕ ХЕТ-ТРИК

ОФК КИКИНДА МЕЂУ ЕКИПАМА СА ДВЕ ПОБЕДЕ

Кикинда – Остварила је ОФК Кикинда и другу победу у српсколигашкој „Војводини“, славила је у Бечеју, поновивши тако старт од пре две сезоне у истом рангу. Заблистали су млади лавови, Андреј Бенке и Вељко Лолић, донели су предност од 2:0, Бечејци су запретили са беле тачке, али тријумф Кикинђана није био угрожен у преосталих петнаестак минута. 

– Знали смо да нас чека тешка утакмица против незгодног ривала. Временски услови били су тешки, ни терен није био у најбољем стању, а нисмо ни одиграли баш сјајно. Искористили смо, међутим, шансе, изгледали смо тимски добро и, што је најважније, освојили смо три бода. Пред нама је још један тежак испит, са Јединством из Старе Пазове и занима нас само како да наставимо низ победа – каже Лолић.

И Владимир Шпоња, шеф струке Кикинђана, реалан је у осврту на сусрет крај Тисе:

– Снашли смо се боље од Бечејаца и крунисали смо прилике, а на крају голови се само и броје. Посматрајући на тај начин, заслужено смо славили. Верујем, међутим, да можемо дисциплинованије, организованије и енергетски боље, јер ови параметри недостајали су нам у Бечеју, па да будемо још задовољнији. Играчи увек морају да буду на високом менталном нивоу и подређени тиму.

Старопазовчани су стартовали победом и поразом.

– Поглед на резултате прва два кола наговештава изједначеност, опуштеност се одмах кажњава, а детаљи одлучују у сваком мечу. Тако ће бити и кад се на крају сезоне буде подвлачила црта. Јединство има континуитет у Српској лиги, искусног тренера, а екипа која победи у Елемиру, има и квалитет. Знам да се током последњњх неколико недеља појачало и када се уигра биће тврд орах сваком ривалу. Ценимо Пазовчане, сигурно нам неће бити лако, али верујемо да имамо енергије и знања за наставак доброг ритма у којем смо почели сезону – јасан је Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!