ЈЕДИНСТВО (СП) 

Јединство из Старе Пазове препливало је Дунав, у тешком мечу у Новим Бановцима, а данас је на реду још један комшијски дерби. Ривал је Подунавац, али нема страха да би новајлија могао да прекине серију од четири узастопне победе.

Домаћини су у првом полувремену више нападали и два пута озбиљно загрејали дланове искусног Милиновића. У наставку, нису успевали да одрже исти ниво игре, па су одважнији гости преокренули ситуацију на терену. Имали су већи посед лопте, нападали по боковима, а притисак је донео победу, 15 минута пре краја Филип Пађен добро је испратио центаршут из угла и погодио мрежу.

 – Дисциплина у игри и стриктно испуњавање задатака донели су нам плен у Новим Бановцима – каже Милан Вујасин, шеф струке Јединства.- Није било лако, иако Омладинац није у пуној форми и игра нешто слабије у односу на ранији период. Подунавац није за потцењивање и опуштање, само максималним залагањем можемо до пете узастопне радости. После тога, очекују нас тешки сусрети, а жеља нам је да презимимо при врху табеле.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs