СНАЖНО НА ЛИДЕРА

СТАРОПАЗОВЧАНИ ИЗВУКЛИ ПОУКЕ ИЗ МЕЧА У ЕЛЕМИРУ

Фудбалери Јединства из Старе Пазове, на терену Нафтагаса представили су се у два различита издања. Лоше су почели меч и до одласка на одмор наставили у истом ритму. Дозволили су ривалу да преузме иницијативу и створи неколико прилика и за убедљивије вођсто, уз неискоришћени казнени ударац, кад је Јефтић „прочитао“ искусног Савановића и одбранио.

У наставку, друга прича. Испуњен је договор у паузи, играчи са сремске равнице наставили су ангажованијом и атресивнијом игром, јурили су незгодан резултат, а није их пореметила на неискоришћена стопостотна прилика Елемираца у уводу другог дела.

Добре прилике нису крунисали Филип Пађен, Обадовић и млађани Омеровић, а њихове покушаје спречио је и бонус на голу домаћина Никола Галин. Успели су само да ублаже пораз у последњим секундама ударцем главом дефанзивца Илића.

– Показали смо два лица, што нам се и раније дешавало – каже Милан Вујасин, шеф струке.- У првом делу момци се нису придржавали договореног у свлачионици. играли су у грчу а могли су мирније. без притиска и императива да парирају разиграном противнику. Домаћини су брзо раширили крила и трасирали победу већ у првом делу, мада је снажан шут Милановића који је завршио изнад пречке, могао да буде назнака за преокрет. У наставку смо притискивали ривала, играли садржајније, а да смо искористили бар половину шанси могло је све да се заврши ремијем.

Пазовчани сада чекају растерећеног лидера из Оџака.још им бриде образи после јесењег дебакла (0:5), на терену Текстилца, који ће бити дочекан са дужним респектом и поштовањем, али без превеликог оптерећења.

– Извукли смо поуке и не смемо да дозволимо противнику да поведе, па да после јуримо резултат – каже Вујасин.- Свака грешка и неопрезносг могли би да нам се обију о главу. Морамо да кренемо силовило и одважно, да бисмо стигли до позитивног резултата. Много нам значи повратак Јеловића, успешно повезује наше редове, а о противнику не треба трошити речи.

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!