СОЛУНАЦ ЈЕРКОВИЋ УСПЕШАН КАО НОВАЈЛИЈА

Солунац Јерковић освојио је осмо место у Војвођанској лиги „Север“ и остварио леп успех као новајлија. Стигао је до „коте 43″, из 12 победа и седам ремија, уз 11 пораза.

– Циљ је био да се избегне борба за опстанак, у томе смо успели – истакао је тренер Пуниша Мемедовић. – У клубу су задовољни пласманом, било је успона и падова, али задржали смо место у јакој конкуренцији.

Навијачи из малог места стварали су добру атмосферу и помогли играчима да стигну до успешних резултата. Мемедовић је екипу преузео неколико кола пре краја и наставиће мисију и у следећем првенству.

– Остварили смо резултате у складу са квалитетом играчког кадра – каже секретар Радослав Свилар. – Прошлог лета, кад смо формирали екипу, планирали смо пласман у средину табеле, а шеф струке и играчи обележили су сезону. Сви су се трудили, од голмана Душана Слепчевића, па до левог крила Дејана Кангрге.

Душан Слепчевић, Урош Божовић и Милан Богуновић прешли су у кулски Хајдук, а Самарџија је отишао у Томиславце.

– За сада је дошао Никола Иванишевић из Ударника, а како ствари стоје задржаћемо већину играча из успешне сезоне, што нас радује. Тренер Мемедовић заказао је почетак припрема за 8. јул – каже Свилар.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!