СОМБОРЦИ ЛАКО ПРЕПЛИВАЛИ БЕГЕЈ

ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ 1912 НАНИЗАЛИ ПЕТ ПОБЕДА И УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ ЗА ДЕРБИ СА БЕЧЕЈЦИМА

Раднички 1912, после шест кола, нанизали су пет победа и пораз, па се шире на челу табеле. Из Зрењанина су се вратили са три бода, па у Сомбору мада велико задовољство.
– Лепо је на врху Српске лиге Војводина. Крај Бегеја смо одиграли једну од најбољих у сезони, повели смо, у 17. минуту голом Јухика, погодио је убрзо и Јованић у 34, да би Видо Марковић са два лепа гола ставио тачку – каже тренер Игор Радусиновић.
Сомборци су се окренули мечу са Бечејцима. Победили су Текстилац из Оџака и имаће мотив да се надигравају са нама.                                                                                                                                                                            – У свакој утакмици, међутим, идемо на победу и надам се да ћемо наставити успешан низ.
Видо Марковић игра све боље. Дошао је из Младости ГАТ, постигао је четири гола и први је стрелац Радничког 1912. По два пута погодио је мреже Првог маја и Радничког (З),
– Победа у Зрењанину није долазила у питање, а пред нама је дерби са Бечејцима. Неће бити лако, али верујем у још једну радост – каже Марковић.

С. Стојиљковић

Фото: Видо Марковић (лево)

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!