СПАРТАК ЕФИКАСАН У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ

Спартак је у последњој припремној утакмици пред почетак шампионата Србије одмерио снаге са екипом Новог Сада и славио убедљиво резултатом 3:0 (1:0) приказавши офанзину игру и добру физичку спрему.

Стрелци: Убипарип 15., Рошевић 69., Видовић 71. минут за Спартак.

Спартак: Манојловић, Танасијевић, Богићевић, Керкез, Бугарин, Миодраговић, А. С. Ђурасовић, Мијић, Тодороски, Убипарип, Хрстић. Играли су још: Вулић, Дунђерски, Видовић, Бијеловић, Тошески, Рошевић, Јоцић, А. М. Ђурасовић, Морис.

Нови Сад: Ђулчић, Рац, Благојевић, Крстић, Хрубик, Даничић, Јовишић, Сердар, Врекић, Чолић, Пантић. Играли су још: Костић, Тедић, Велковски, Росић, М. Стојановић, Влалукин, Јовичић, Гајић, Мирковић, Кожовић, П. Стојановић, Ракић, Стајкић, Росић, Марковић.

Спартак је повео у 15. минуту голом Убипарипа који је у овом припремном периоду показао да је вратио стару форму и да ће бити адут тренера Александра Кежакова. До краја првог полувремена вредна помена је само прилика Миодраговића који је могао да удвостручи предност.

На старту другог дела гости су имали прилику преко Велковског, али је Вулић добро интервенисао. На 2:0 Спартак је повисио у 69. минуту голом Рошевића који је погодио након асистенције Бијеловића. Коначан резултат поставио је Видовић већ у следећем нападу голубова када је неодбрањиво шутирао и погодио мрежу.

ФОТО: ФК Спартак

Извор: http://www.suboticke.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!