СПАРТАК НА БРДУ, ЛАЛАТОВИЋ ХВАЛИ ЧУКИНОГ БИСЕРА: МИЛАДИНОВИЋ ЋЕ БИТИ ЊИХОВА НАЈВЕЋА ПРОДАЈА

“Он је играч за велике клубове”, каже тренер Суботичана

На страни и некако, код куће – никако. Па после три узастопна пораза на домаћем терену фудбалерима Спартака вероватно неће сметати то што ће у 25. молу Moцарт Бет Суперлиге мало да протегну ноге. Иду на Баново брдо, на мегдан Чукаричком (16 сати, ТВ Арена Спорт Премиум 1) , бившем клубу актуелног тренера плаво-белих Ненада Лалатовића.

Иначе увереног да се екипа подигла после пораза од Новог Пазара.

“Нисмо одиграли како сам очекивао. Били смо добри првих 10 или 15 минута, после тога је Пазар био бољи противник. Имао сам један добар састанак са играчима, на ком сам им указао на неке њихове грешке, да би били прави и да би играли онако како ја желим. Они морају да пружају квалитетну игру у континуитету, не смемо да дозволимо да код куће будемо једна екипа, а у гостима друга. Оно што им највише замерам када играмо код куће је то што морају да буду агресивнији, лопта мора да буде њихова. Морамо да се покажемо пред нашим навијачима, да виде за шта се спремамо током целе недеље, морамо да остваримо победу, јер само на тај начин можемо да уђемо у плеј-оф, који је сада далеко”, директан је Лалатовић о проблемима у свом тиму.

Мада се нада да ће се ситуација поправити. Не само због тог његовог састанка.

“Оно што ми је драго је да су они након нашег састанка, сутрадан сами одржали још један састанак између њих иако им ја то нисам тражио. Они су на том састанку били искрени један према другом, схватили су где су грешили, и те грешке ће исправити против Чукаричког“, истакао је Лалатовић.

О самом противнику…

“Што се тиче Чукаричког, ја сам тамо био тренер скоро годину и по дана, имам само лепе речи о њима, првом човеку клуба, али и мом великом пријатељу, некадашњем саиграчу из Звезде, Матијашевићу. Они имају сјајан тим, одличан спој младих играча са тројицом или четворицом искуснијих, ре свега мислим на Доцића, Врањеша, Јовановића и Павкова, који је недавно доведен, а феноменалан је играч. Нема потребе сада да набрајам све остале, али вреди напоменути младог Миладиновића, који је играч, условно да кажем, за велике клубове и сматрам да ће, уколико настави са оваквим играма, он бити највећа продаја Чукаричког”.

Паклен распоред у овој паради утакмица у пролећном делу сезоне никоме не иде наруку, па тако ни Спартаку који у наредна три кола, у свега неколико дана, очекују најтежи изазови : Чукарички, ТСЦ и за крај тренутно првопласирани тим на табели Партизан.

Пројектовани састав Спартака (5-4-1): Вулић- Мијаиловић, Мартиновић, Богићевић, Керкез , Пријовић – Лукић, Томовић , Тодороски, Тошески- Мудрински.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 12. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!