СПАРТАК ОСТАО БЕЗ ТРЕНЕРА: МИЛАНОВИЋ НАПУСТИО СУБОТИЦУ

Искусни стратег није успео да се договори са Голубовима око наставка сарадње

Дошао, оставио Спартак у Моцарт Бет Суперлиги и отишао. Милан Милановић напустио је табор суботичког суперлигаша после неуспешних преговора о наставку сарадње.

Милановић је међу Голубове дошао као привремено решење, да тим који је под тренерском палицом Љубише Дунђерског у пролећном делу шампионата остварио само једну победу на осам утакмица. Није ни Милановић кренуо најбоље, освојио је само бод у последње три рунде првог дела шампионата, али је потом у плеј-ауту од максималних 21 освојио 14 бодова и Спартак одвео у мирну луку.

Будући да је уговор потписао до краја сезоне, по завршетку исте дошло је време да се разговара о наставку сарадње. Ипак, две стране нису успеле да пронађу заједнички језик те су одлуче да се растану.

„Милан Милановић је изванредан тренер и човек, знали смо то и када је долазио на клупу нашег клуба, а то је и доказао резултатима које је постигао са Спартаком у овом кратком периоду. Овим путем му се захваљујем на свему што је учинио за наш клуб. Преузео је екипу у тешком моменту, али је успео да оствари циљ – опстанак у лиги! Ипак, нисмо успели да постигнемо договор око наставка сарадње. Растајемо се у добрим односима, а ја му желим пуно среће и успеха у даљој каријери“, изјавио је председник клбуа са севера Србије Никола Симовић.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 09. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!