СПАРТАК ПОБЕДИО КОЛУБАРУ И ИЗАШАО ИЗ ОПАСНЕ ЗОНЕ (ВИДЕО)

Спартак Ждрепчева крв – Kолубара 2:1 (2:1)

Градски стадион у Суботици. Гледалаца: око 350. Судија: Момчило Марковић. Стрелци: 1:0 Туфегџић (1.), 1:1 Филиповић (12.), 2:1 Видаковић (25.)

Спартак Ждрепчева крв: Дубљанић, Јездимировић, Богићевић, Филиповић, Видовић (13. Схимура), Ђурасовић (88. Шћепановић), Видаковић, Бијеловић, Туфегџић (88. Рајовић), Срећковић (85. Тодороски), Николић

Kолубара: Станивуковић, Тумбас (77. Андрић), Васиљевић (60. Петронијевић), Радовановић, Јанковић, Николић (60. Вучетић), Лончар (77. Ђенић), Бојић, Kочовић, Ђурановић, Филиповић (68. Младеновић.

Фудбалери Спартака победили су екипу Kолубаре са 2:1 у важној утакмици у борби за опстанак. Била је ово друга победа Спартака над истим ривалом у месец дана. Сва три гола постигнута су у првом полувремену до 25. минута.

Суботичани су повели из првог напада у 1. минуту сусрета, Срећковић је центрирао лопту са леве стране, Лазар Туфегџић је прихватио на ивици шеснаест метара и приземним шутем довео Спартак у водство од 1:0. Узвратили су гости након примљеног гола те у 12. минуту поравнали из акције која је потекла од Петра Бојића затим је Ђурановић са ивице шенаестерца пронашао слободног Филиповића који изједначује на 1:1. Примљени гол уздрмао је домаће играче који су силно мотивисани наставили са притиском. Победоносни гол постигли су у 25. минуту када је Никола Срећковић извео слободан ударац а највиши у скоку је био Видаковић који лопту главом шаље у мрежу за 2:1. До краја полувремена Kолубара је покушала да дође до поравнања, имали се неколико полуприлика, али се резултат није мењао.

Друго полувреме је почело у теренској иницијативи домаћих. Шансе су имали Бијеловић и Николић, али оба пута голман Станивуковић је био сигуран. Постигли су суботичании трећи гол средином другог полувремена који је поништен из ВАР собе због недозвољене позиције Николића. На крају заслужена победа Спартака за мирнији крај дуге сезоне.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!