СПАРТАК СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ ТРАЖИ БОДОВЕ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ (ВИДЕО)

Након непријатног пораза од Новог Пазара у клубу је дошло до промене на месту шефа струке. Нови стратег Славко Петровић покушаће да поврати сампоуздање екипи за наредни меч између Металца и Спартак Ждреопчеве крви који је на програму у четвртак 21. априла са почетком од 17:00 часова у Горњем Милановцу.

Утакмицу је најавио Славко Петровић – Ово је изузетно значајна утакмица за нас, након изненађујућег и тешког пораза од Новог Пазара пред својим навијачима. Екипа мора све покушати да дође до бодова. За нас би победа била изузетно значајна. Данас смо одржали први заједнички тренинг а по речима помоћног тренера момци су показали неко сасвим друго лице по приступу и надам се да ће се то наставити. Екипа Металца ће тражити своје шансе и покушати да нас изненади. Мислим да је квалитет на нашој страни. Не волим да се пуно окрећем квалитетима и јачини противника за мене је најважнија наша екипа. Желимо да искористимо слабости противника и надам се да ће момци показати све оно што нису у последња два кола која сам ја уживо посматрао и да ћемо доћи са бодовима из Горњег Милановца.

Један од најискуснијих појединаца у редовима Спартака је сигурно Немања Николић – Очекује нас тешко гостовање, са којег смо се пре десетак дана вратили поражени. У тој утакмици нисмо личили на себе. У последњем периоду на терену нам баш не иде све од руке, али се надам да ћемо у ових последњих шест кола а почевши већ од четвртка ући у бољу серију резултата.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!