СПАРТАК СЕ ПОЈАЧАО ИЗ ОМЛАДИНСКОГ ПОГОНА: ЧИМЕРЕМЕЗЕ НАГРАЂЕН ПРОФЕСИОНАЛНИМ УГОВОРОМ

Млади Нигеријац почетком године стигао на север Србије, а шансу у првом тиму изборио партијама на позајмици у омладинској екипи Земуна

Спартак увелико вуче прве потезе у циљу јачања тима за идућу сезону, а два дана пошто је потписао уговор са повратником Луком Бијеловићем, клуб са севера Србије озваничио је још један посао.

Суботичани су у првотимца промовисали Лусијуса Чимеремезеа, који је потписао уговор на три и по године, његов први професионални у каријери.

Реч је о 19-годишњем Нигеријцу, који покрива обе крилне позиције, а на север Србије стигао је почетком ове године из нигеријске фудбалске академије Диамонд.

Популарни Голубови убрзо су га послали на каљење у У19 тим Земуна, где је Чимеремезе провео други део сезоне и партијама у Омладинској лиги купио место у првом тиму суперлигаша. У почетку је улазио искључиво са клупе, али је сваку од последњих седам утакмица почео у стартној постави остваривши учинак од пет голова и једне асистенције чиме је послао сигнал челницима Спартака да је време да се опроба у сениорском фудбалу.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 04. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!