СПАРТАК ЖДРЕПЧЕВА КРВ СПРЕМНО ОДЛАЗИ НА МЕГДАН ЖЕЛЕЗНИЧАРУ

Након две везане победе фудбалери Спартак Ждрепчеве крви гостују у Панчевуи екипи Железничара у оквиру 19. кола Супер лиге Србије. Меч је на програму у суботу 9. децембра са почетком од 18:30 часова на стадиону Младост у Панчеву.

Утакмицу је најавио шеф стручног штаба Ненад Лалатовић –  Ово ће бити наша убедљиво најтежа утакмица од мог доласка. Тешко гостовање, јер је екипа Железничара незаслужено последња на табели. Доласком новог тренера они су се дигли, појавила се нека нова енергија. Ради се о озбиљном клубу. Имају искусне суперлигашке играче који могу свакога да победе. Играју најчешће у формацији 3-4-3, али често мењају зависно од резултата. Гледао сам их против Младости где су имали своје шансе да се врате непоражени у Панчево. Имају свој стил игре, знају да изађу горе високо, знају да играју на полуконтру и контру. Добро смо их анализирали, неће нас чекати ни мало лак меч.  Ценим их и поштујем и верујем да ће се  полако дизати на табели и да ће избећи испадање из лиге. Мене радује што моји играчи, од како сам дошао, испуњавају све захтеве у игри. Важно је што у последње две утакмице нисмо примили ни један гол, постигли смо два и освојили свих 6 бодова. Циљ нам је да наставимо такав низ и да се вратимо у Суботицу непоражени.   

Немања Ћаласан очекује нову победу – Мислим да смо у прошле две утакмице све захтеве испунили. Шеф је донео нову енергију, сада играмо агресивније што је важно у овој лиги јер мислим да се мора желети свака победа. Терени су сада лошији доласком хладног времена и важна је жеља и борба на терену. Ако одиграмо као и прошле две утакмице верујем да ћемо остварити нову победу.  

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!