СПАРТАК ЖК ДОБАР ТЕСТ

РАДНИЧКИ 1912

Фудбалери Радничког 1912 завршили су првенство у Српској лиги Војводина на петом месту. После одласка тренера Саше Стојадиновића уз екипу је у последња два кола предводио помоћник Игор Радусиновић. Био је то пун погодак, побеђени су Први мај (3:2) и ОФК Бечеј 1918 (3:1).
Сомборци су у јакој конкуренцији заузели пето место, са 47 бодова, уз 14 победа, пет ремија и 11 пораза, са гол- разликом 41:39.
– Играчи још нису добили вољно, ових дана лагано тренирају и за сутра је заказан пријатељски меч са суперлигашем Спартаком ЖК у Сомбору (18 сати). После тога биће на одмору до 1. јула, када ће почети припреме за нову сезону. У дуелу са суперлигашем настојаћемо да испробамо виће играча из омладинског погона, да видимо где смо и на кога можемо да рачунамо, уз нека још појачања – истакао је Игор Радусиновић.
Сомборци су, на почетку првенсгва, предвођени Душаном Јеврићем били међу фаворитима за прво место и пласман међу прволигаше, али три стартна пораза, од Текстилца, Феникса 1995 и ОФК Вршца допринела су заостатку за главним ривалима. Ни каснији релативно добри резултати нису помогли да се ухвати прикључак, а и Вршчани су били незадрживи. У односу на седмо место на крају јесени, направљен је помак за две позиције.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!